درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

جزئیات بیشتر نشست شورای نگهبان و نمایندگان مجلس برای اعتبارنامه «تاجگردون»

به گفته عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس، در نشست مشترک نمایندگان پارلمان و شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی عنوان کرده است که این شورا از هر تصمیم مجلس درباره اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی  از نشست مشترک شورای نگهبان با نماینده کمیسیون تحقیق و برخی معترضان به اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون برای بررسی اعتبارنامه این منتخب خبر داد.

 

وی در خصوص جزییات نشست مزبور افزود: بنده روز گذشته به عنوان نماینده کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان به همراه آقایان علی‌اکبر کریمی و علیرضا زاکانی به عنوان نماینده معترضان با حضور آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و آقای عباسعلی کدخدایی سخنگوی این شورا جلسه‌ای داشتیم.

 

عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم در ادامه عنوان کرد: این جلسه با محوریت بررسی پرونده آقای غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس یازدهم برگزار شد که طی آن آیت‌الله جنتی عنوان کرد که من خیلی خوشحالم از اینکه عدالتخواهانی محکم و استوار در مجلس شورای اسلامی پیدا شده‌اند.

 

نیک‌بین عنوان کرد: دبیر شورای نگهبان در ادامه از بنده به عنوان نماینده کمیسیون تحقیق تشکر کرد و گفت که با اینکه شما در دوره اول نمایندگی هستید اما این مصمم بودن و رفتار انقلابی قابل تحسین است.

 

وی در ادامه جزییات نشست مذکور خاطرنشان کرد: آیت‌الله جنتی در نهایت عنوان کرد که شورای نگهبان به موضوع اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون ورود نمی‌کند اما مجلس شورای اسلامی هر تصمیمی در این خصوص اخذ کند ما از آن حمایت می‌کنیم.

 

عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم در ادامه یادآور شد: ما سه نفر که روز گذشته در جلسه شورای نگهبان حضور یافتیم برآیندمان از شورای نگهبان این است که این شورا از مبارزه با فساد حمایت می‌کند.

 

نیک‌بین بر همین اساس یادآور شد: آقای کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان هم در ادامه جلسه تاکید کرد که ما برخی اسناد را در زمان تائید صلاحیت ایشان بررسی نکردیم و برخی مستندات مربوط به بعد از زمان بررسی صلاحیت منتخب مردم گچساران بوده است. / فارس

ارسال نظر